Subway Surfers Bali Нова актуализация 2020

Subway Surfers Bali Нова актуализация 2020

Subway Surfers Subway Surfers
са много гладка и готина игра. Можете да играете Subway Surfers лесно. Тази игра е разработена от Sybo TV & Kiloo Games. Тази игра има страхотна графика. Той има 4.6 рейтинг в Google Play Store и е изтеглен от 2B + два милиарда души. И хората го харесват много и се играе много. Реализиран е на 12 септември 2012 г. Така че имаше малко информация за Subway Surfers

Актуализация на Subway Surfers

Както знаете, пътниците в метрото актуализират играта си на всеки три седмици и всяка актуализация носи нов град, така че този път Subway Little Rock работи сега. Така че ще говорим за това, което е следващата актуализация на Subway Surfers. Ето няколко подсказки от Subway Surfers Официални разработчици на официалната страница на Subway Surfers във Facebook. Според лова на страницата на Subway Surfer във Facebook, изглежда, че Subway Surfer отива в Subway Surfers Bali при следващата актуализация, така че следващата актуализация идва скоро

Subway Surfers Bali 2019
Той беше пуснат на 18 юли 2019 г. Това беше сто шеста актуализация на Subway Surfers и това допълнение има нов характер, наречен Mei, който струва 95 000 монети и нов съвет, наречен Naga, който струва 50 000 монети. Неговите седмични символи за лов са Жасмин. Това беше много готина актуализация и хората наистина харесват тази актуализация. Това беше индонезийска актуализация, защото исканията на повечето хора към Sybo TV водят Subway Surfers Bali и повечето хора харесват тази актуализация.

Subway Surfers Бали 2020

Според лова на официалната страница на Facebook на Subway Surfer, изглежда, че в следващата актуализация е Subway Surfer Bali 2020.
Това ще бъде страхотна и готина актуализация, защото много хора искат сърфистите в метрото Бали и те обичат тази актуализация. професионален играч на Subway Surfers, чийто канал е в YouTube и чието име Marco Marci, също твърди във видеото си, че следващата актуализация на Subway Surfers ще бъде Subway Surfers Bali 2020.

Subway Surfers Bali 2020 Official Trailer
Както всички знаете, официалният трейлър на Subway Surfers беше пуснат от Kiloo Games, но сега той е публикуван от Sybo TV. Сега мислите, че къде е официалният трейлър на Subway Surfers Bali? Ето отговора на този въпрос, че тази седмица ще бъде публикуван официалният трейлър на Subway Surfers Bali 2020. По-долу е трейлърът на Subway Surfer Bali, който беше публикуван през 2019 г. Можете да го гледате.

Нови герои

всички знаете, че сърфистите в метрото носят нов герой във всяка своя актуализация. Мей е името на персонажа в актуализацията на Subway Surfers Bali 2020 на SubwaySurfers. Ако искате да купите Mei, имате нужда от 95000 монети. Naga е името на дъската, налична в Subway Surfers Bali 2020, а дъската Naga струва 50 000 монети. Subway Surfers Bali 2020 ще бъде страхотна актуализация. Ще бъде пуснато на този слаб.
Благодаря ви, че четете

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *