Най-добрата игра на метро сърфист за вашето геймърско удоволствие

Най-добрата игра на метро сърфист за вашето геймърско удоволствие

Новият компютър за Subway Surfers Gameplay е достъпен сега. Тази игра е римейк на популярната игра Subway Surfers за Nintendo Gamecube.

Играта започва, когато група деца се насочват към детска площадка за деня. Когато пристигнат на детската площадка, автобусът им се е повредил и те трябва да се возят в метрото. Метрото е пълно с деца, които са там по свои причини.

Много деца в метрото се опитват да печелят пари за училище и да плащат таксите си за автобуси. Повечето от останалите пътници са деца, които искат да слязат от влака и да намерят пътя към дома. Някои деца търсят начин да се приберат у дома, защото има лоша буря и вали, докато други деца търсят изгубените си приятели. Едно момче на име Марио се влюбва в момиче на име Изабел.

След като слязат от влака, Марио и Изабел започват да пътуват. След известно време те слизат на правилната спирка, където могат да видят света. Но те се разделят, когато Марио се отделя от Изабел и тръгва да я намери.

Щом Марио стига до автобусната спирка, където Изабел чака да слезе,

той тръгва след нея. Тя обаче не е единствената, която иска да слезе от метрото, тъй като много други деца също чакат автобуса, който иска да го кара.

Докато продължават пътуването си, те се натъкват на повече деца като Изабел. Тези деца търсят начин да се приберат вкъщи, за да могат да се върнат при родителите си. В крайна сметка се сблъскват с две момчета, Donkey Kong и Diddy Kong, които искат да ограбят банка.

След като Марио и Donkey Kong най-накрая се срещат, Donkey Kong се бие с Mario, докато Diddy Kong се опитва да се измъкне от Mario. След като тази битка приключи, двете страни започват да се бият помежду си в опит да избягат. В крайна сметка Марио кара Donkey Kong и Diddy Kong да спрат да се бият и след това се присъединява към тях в опит да спрат обирджиите.

Въпреки че тази игра може да не е толкова популярна като оригиналните Subway Surfers за Gamecube, тя все още е една от любимите ми игри. Тази игра има страхотна графика и забавна графика, въпреки че има някои проблеми с контролите. Като цяло това е добра игра, която трябва да очаквате с нетърпение.

За разлика от оригиналните Subway Surfers, тази версия на играта включва повече приключения от оригинала. Много от пъзелите, които присъстваха в оригинала, липсват в тази игра. Например в тази игра няма лабиринти за решаване и вместо това ще трябва да използвате ума си, за да разберете кои се крият в станциите на метрото. Също така ще трябва да използвате различни видове обекти, за да решите тези пъзели.

Графиката е много по-добра от тази, която бихте намерили в оригиналната игра.

И особено ми харесва как те подобриха фона на станциите на метрото. В допълнение към това звуковите ефекти също са по-добри и много от песните са анимирани. Сега тази игра има повече екшън и приключения, които бихте очаквали от една игра на Марио.

Въпреки че това не е толкова добро, колкото оригиналните Subway Surfers, все пак е забавна игра. Просто се уверете, че няма да ви омръзне или разочаровате в тази игра, защото няма да намерите това в оригиналната версия.

В допълнение към режима за един играч, тази игра има и мултиплейър режим, в който можете да се състезавате срещу компютъра, за да победите резултатите си. Въпреки че не е толкова конкурентен, колкото оригиналната версия, той все пак осигурява добро изживяване.

Като цяло тази игра имаше страхотна работа с нея. Имаше страхотна графика и интересна графика, плюс забавен сюжет, който наистина привлича вниманието ви. Тази игра има много приключения и добра история, така че ако харесвате приключенски игри, определено трябва да изпробвате тази.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *