Най-добрите игри от отворен свят, правени някога

Най-добрите игри от отворен свят, правени някога

Не е тайна, че жанрът на отворения свят се радва на голям възход през последните години, благодарение на игри като Grand Theft Auto IV и The Chronicles of Riddick. Но това ли е краят на пътя за този тип игри? Абсолютно не! Ето нашите най-добри 25 най-добри игри с отворен свят, правени някога, заедно с някои критични анализи и пълен списък на игрите, които предстоят.

Жанрът на игрите с отворен свят датира от заглавия от 1980 г. като Monkey Island, Prince of Persia и Day of the Tentacle. Въпреки че оттогава са изпаднали от мода и популярност, днес има много заглавия с отворен свят, включително Mafia Wars, The Chronicles of Riddick и подобни на The Legend of Zelda и Elder Scrolls. Ghost of Tsushima, римейкът на скандалния шутър от първо лице The Chronicles of Riddick, в момента се разработва (и в крайна сметка ще бъде издаден от Telltale Games). Cyberpunk 2077 и Ghost of Tsushima също са на път, плюс евентуални продължения на двете заглавия. И така, ето нашите топ 25 най-добри игри с отворен свят за всички времена!

Най-добрата игра с отворен свят за всички времена?

Ако търсите добра приключенска игра, тогава The Chronicles of Riddick, предстоящ римейк на оригиналния филм, определено е играта за вас. Въз основа на едноименната видеоигра, вие проследявате историята на сляп, психотичен сериен убиец, известен като Purple Man, който е след легендарния “Chaos Emerald”, който има силата да контролира целия живот на Земята. Това е перфектна история и определено ще ви забавлява.

Друга популярна серия от игри с отворен свят е Grand Theft Auto. Една от най-популярните заглавия и една от най-продаваните игри за всички времена, GTA е и една от най-забавните игри за игра, благодарение на огромния си град, разнообразни местоположения и разнообразни мисии. Оригиналната игра включваше множество банди и съперничества между различните играчи, давайки им уникални силни и слаби страни. Сега има дори обширна общност за модифициране, така че играчите да могат да създават свои собствени карти и набори от мисии за играта.

Need for speed беше една от първите игри в жанра на отворения свят и днес продължава да прави страхотна игра благодарение на отличната си графика, реалистична физика и реалистични щети на автомобила. Да не говорим за страхотния саундтрак, както и възможността да се движите наоколо в състезателно превозно средство и да се състезавате с други играчи, като същевременно избягвате задръстванията.

Tomb Raider е една от най-добрите приключенски игри за всички времена.

Създадена от Crystal Dynamics, създателите на поредицата Tomb Raider, Tomb Raider е за жена на име Лара Крофт, която се стреми да намери изгубения си брат. По пътя тя трябва да решава пъзели, да се бори с опасни същества и чудовища, да се бори през различни среди и др. Първоначално е разработен за PlayStation и Xbox и сега е достъпен за персонални компютри и PlayStation Portable и Xbox Game Pack 1.

BioShock е поредната награждавана игра,

с много противоречия около него поради предмета на играта. Играта следва неидентифициран герой, докато тя се опитва да спаси семейството си в Rapture, подводно съоръжение в Rapture. Големите татковци управляват грабването, а големите татковци и голямата сестра управляват грабването Много фенове са взели проблем с играта, цитирайки различни проблеми с нейната сюжетна линия и герои, но това е една игра, за която не се говори много, защото всъщност не е толкова страхотна.

Това са само няколко примера за някои от най-популярните жанрови игри с отворен свят и тези, които вярвам, все още са най-добрите. Най-важното е да разберете кои харесвате най-много, тъй като има само една версия на всяка игра. Така че не забравяйте да отделите време и да пуснете различни, за да видите какво ви харесва.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *